Κομοτηνή: Ολοκλήρωση εκπαιδευτικής χρονιάς των τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ροδόπης Αθηνίωνα
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαΐου η γιορτή αποφοίτησης του τμήματος εκπαιδευτικής ρομποτικής, του Συλλόγου Καλλιτεχνών Ν. Ροδόπης «Αθηνίων», για την Ακαδημαϊκή Περίοδο 2024-2025.
Το τμήμα λειτούργησε με την οργάνωση, την επίβλεψη και την επιτήρηση του sparmatseto robotics.
Τη χρονιά που πέρασε οι μικροί μας μαθητές, ηλικίας από 6-12 ετών, με γνώμονα το παιχνίδι, την ομαδικότητα και την γνώση, πραγματοποίησαν ένα μαγικό ταξίδι μάθησης στις βασικές αρχές της ρομποτικής, ανακαλύπτοντας έναν συναρπαστικό κόσμο όπου η φαντασία συναντά την τεχνολογία.
Συνεργάστηκαν με τους συμμαθητές τους, ανταλλάσσοντας ιδέες και επιλύοντας προβλήματα μαζί, έμαθαν να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με μεθοδικότητα και να αναζητούν λύσεις με οργανωμένο τρόπο.
Πειραματίστηκαν και βελτίωσαν τις δημιουργίες τους μέσα από τη διαρκή ενασχόληση και με την χρήση των πιο σύγχρονων σετ ρομποτικής κατασκεύασαν τα δικά τους ρομπότ, νοιώθοντας τη χαρά της ικανοποίησης και της δημιουργίας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο του 2025.
Καλό καλοκαίρι!!! ⛵ ⛱ ⛭
Το sparmatseto platform αποτελεί μια δυναμική πρόταση παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Διαθέτοντας εξειδικευμένα στελέχη στην εκπαιδευτική ρομποτική παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού – υλοποίησης – υποστήριξης οποιουδήποτε project εκπαιδευτικής ρομποτικής. Επικοινωνήστε μαζί μας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και εκμεταλλευτείτε ένα ισχυρό: εκπαιδευτικό εργαλείο: την εκπαιδευτική ρομποτική.
