Sparmatseto
Projects Sparmatseto Projects

Εργαλεία Ανίχνευσης Μαθησιακών Δυσκολιών: κάνοντας το καλύτερο για τα παιδιά μας

 

Εργαλεία Ανίχνευσης Μαθησιακών Δυσκολιών: κάνοντας το καλύτερο για τα παιδιά μας

 

 

Εργαλεία Ανίχνευσης Μαθησιακών Δυσκολιών: κάνοντας το καλύτερο για τα παιδιά μας

Οι Μαθησιακές Δυσκολίες είναι μη αναμενόμενες δυσκολίες στη μάθηση οι οποίες γίνονται αντιληπτές κυρίως από την μη ικανοποιητική επίδοση του μαθητή. Διάφορες μελέτες έχουν δείξει ότι οι μαθησιακές δυσκολίες εμφανίζονται σε ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό παιδιών αλλά αν ανιχνευτούν σύντομα μπορούν να αντιμετωπιστούν σε σημαντικό βαθμό. Η άμεση ανίχνευση προσφέρει την ευκαιρία στο παιδί αντιμετώπισης των δυσκολιών και βελτίωσης.

Η διαπίστωση αυτή αποτελεί και την ηχηρότερη υπενθύμιση της ευθύνης των ατόμων του άμεσου περιβάλλοντος των παιδιών (εκπαιδευτικοί και γονείς – κηδεμόνες) οι οποίοι είναι και οι πρώτοι που μπορούν να κάνουν μια πρώτη ανίχνευση και να απευθυνθούν έπειτα σε ειδικό. Γνωρίζοντας τρόπους και συγκεκριμένα εργαλεία τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν από όλους (και όχι μόνο από ειδικούς) μας δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσουμε τα μέγιστα τα παιδιά μας.

 

 

Εξ αποστάσεως ασύγχρονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις μαθησιακές δυσκολίες

Αυτός είναι και ο κυριότερος στόχος του εξ αποστάσεως σεμιναρίου «Μαθησιακές δυσκολίες: εργαλεία ανίχνευσης» του sparmatseto education.

Το σεμινάριο επιδιώκει να μας γνωρίσει συγκεκριμένες μεθόδους και εργαλεία τα οποία θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια και αξιοπιστία σε μια πρώτη εκτίμηση. Είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα προς τη βελτίωση των όρων ζωής των παιδιών.

 

εξαιρετική τιμή – πλούσιο υλικό – βεβαίωση παρακολούθησης

 

Ανακαλύψτε μεθόδους και εργαλεία τα οποία θα σας εξασφαλίσουν τη δυνατότητα να κάνετε μια πρώτη ανίχνευση τυχών μαθησιακών δυσκολιών. Ανακαλύψτε μεθόδους και εργαλεία για να βοηθήσετε αποτελεσματικά και με ασφάλεια παιδιά που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τους την ευκαιρία της βελτίωσης.

Μέσα από μια σειρά έντεκα βιντεο-μαθημάτων και πλούσιου συνοδευτικού υλικού θα έρθουμε σε επαφή με χρήσιμα και εύκολα στη χρήση τους εργαλεία ανίχνευσης μαθησιακών δυσκολιών.

 


Μάθετε περισσότερα κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και αποκτήστε εφόδια ζωής εύκολα και οικονομικά !!


 

Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να έρθουν σε επαφή με τους τρόπους και τα μέσα ανίχνευσης – εκτίμησης μαθησιακών δυσκολιών. Το σεμινάριο αντιμετωπίζει ολιστικά την όλη διαδικασία της ανίχνευσης και προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες που αφορούν κάθε βήμα της ανίχνευσης, τη θεωρία της και τα εργαλεία που αυτή χρησιμοποιεί.

Μάθετε για τις μαθησιακές δυσκολίες!

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

Έναρξη προγράμματος: Άμεσα, με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας έχετε πρόσβαση στο σεμινάριο

Διάρκεια προγράμματος:  Εκτιμώμενος (ελάχιστος) χρόνος ενασχόλησης με το πρόγραμμα 40 ώρες

Κόστος Προγράμματος: 50€ (δείτε αναλυτικές οδηγίες εγγραφής – πληρωμής ΕΔΩ)

Εισηγήτρια: Πεχλιβάνη Μαρία, εκπαιδευτικός με ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή

 

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

 

Σχετικά άρθρα

Ζητήματα σεξουαλικής υγείας παιδιών και εφήβων | Νέο webinar

Βασίλειος Μακέδος

Νέα σεζόν στη Στέγη Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση

Βασίλειος Μακέδος

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΤΡΙΕΣ KATA TON ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ

Έφη Ζάννη

Ο ιστότοπος sparmatseto.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

X