Sparmatseto
Projects Sparmatseto Projects

Εικαστική θεραπεία: μαθαίνοντας τα μυστικά της

 

Εικαστική θεραπεία: μαθαίνοντας τα μυστικά της

Εισαγωγή στην Εικαστική Θεραπεία

 

Εικαστική θεραπεία


Πώς μπορεί η τέχνη να βοηθήσει στην αντιμετώπιση μικρών και μεγάλων προβλημάτων στην ψυχική υγεία μας;

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω εργαλεία εικαστικής θεραπείας στο δικό μου πλαίσιο;

Πώς μέσα από την τέχνη θα βελτιώσω την ψυχική υγεία των ανθρώπων που αγαπάω;


 

Απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα  θα δώσει το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο του sparmatseto education σχετικά με την Εικαστική Θεραπεία και τις  χρήσεις της.

Ανακαλύψτε τα οφέλη την Εικαστικής Θεραπείας και εφαρμόστε μεθόδους art therapy  στο δικό σας πλαίσιο. Το σεμινάριο σας εισάγει στον μαγευτικό κόσμο της  Εικαστικής Θεραπείας και διδάσκει βήμα – βήμα τεχνικές και μεθόδους εικαστικής θεραπείας που μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα πλαίσια.

 

Εξαιρετική τιμή  – πλούσιο υλικό – βεβαίωση παρακολούθησης

 

Μέσα από μια σειρά δώδεκα βιντεο-μαθημάτων και πλούσιου συνοδευτικού υλικού θα έρθουμε σε επαφή με την Εικαστική Θεραπεία, θα την γνωρίσουμε, θα την κατανοήσουμε και θα εφαρμόσουμε τεχνικές της στο πλαίσιο που ο καθένας μας ανήκει.

Στο υλικό περιλαμβάνεται και βιβλίο σχετικό μα την Εικαστική Θεραπεία στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλα όσα θα διδαχθούν στα μαθήματα και περαιτέρω χρήσιμες πληροφορίες.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας ξεκινά άμεσα, δίχως χρονοτριβή, το ταξίδι μας στην Εικαστική Θεραπεία

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

 

Περιγραφή προγράμματος

Art Therapy ή Εικαστική Θεραπεία ή Θεραπεία μέσω της Τέχνης είναι μερικοί μόνο από τους τίτλους που έχουμε δώσει σ’ ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο που λαμβάνει χώρα τόσο στο πλαίσιο δομών ψυχικής υγείας όσο και στην εκπαίδευση και σε φορείς στήριξης ευπαθών ομάδων.  Αποτελεί μια μέθοδο προσέγγισης, κατανόησης και παροχής βοήθειας σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα ή μικρότερα ψυχικά προβλήματα. Είναι μια μορφή θεραπείας, που χρησιμοποιεί την τέχνη για να ανιχνεύσει και να αντιμετωπίσει προβλήματα.

Παράλληλα,  η Art Therapy είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης  του άγχους, διαχείρισης δύσκολων συναισθημάτων και αποτελεσματικής αντιμετώπισης ψυχολογικής φύσης προβλημάτων της καθημερινότητας.

 

Ποιοτική εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Στο εξ αποστάσεως σεμινάριο του sparmatseto “ArtTherapy | Εισαγωγή στην Εικαστική Θεραπεία” θα έρθουμε σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της Art Therapy, τις βασικές της αρχές, την μεθοδολογία της και τους τρόπους που αυτή μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους κάθε ηλικίας να αποκαταστήσουν δυσλειτουργίες στην ψυχική τους υγεία.

 

Άμεση έναρξη με την εγγραφή σας – βεβαίωση παρακολούθησης

 

Παράλληλα, η εξ αποστάσεως μεθοδολογία που θα χρησιμοποιηθεί βασίζεται σε μια ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία διαθέτει όλα τα εργαλεία για μια ποιοτική και απόλυτα προσαρμόσιμη στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων μάθηση.

Πέρα από την ασφάλεια η εξ αποστάσεως εκπαίδευση εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την εκπαίδευση στο πρόγραμμά τους καθώς είναι αυτοί που επιλέγουν τον χρόνο και τον τρόπο αλληλεπίδρασής τους με το υλικό του προγράμματος.

 

Εγγραφείτε ΕΔΩ 

 

Ποιους αφορά;

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, ανθρώπους που απασχολούνται στον τομέα της ψυχικής υγείας, γονείς , φοιτητές και αποφοίτους Σχολών Ανθρωπιστικών, Ιατρικών Επιστημών, Καλλιτεχνικών Σχολών και γενικότερα σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με την εφαρμογή των μεθόδων της εικαστικής θεραπείας.

 

Κάντε την εγγραφή σας ΕΔΩ και μπείτε στον μαγικό κόσμο της Εικαστικής Θεραπείας

 

Σχετικά άρθρα

Σαν βροχή | Ποίηση από τη Μαρία Μουσοπούλου

Μαρία Μουσοπούλου

“The Great Secret of Lavrion” | Ένα Ελληνικό Online Παιχνίδι Περιπέτειας με Γρίφους

Αντώνιος Βαρβατσούλιας

Vincent Van Gogh “The Starry Night”, μια τρισδιάστατη απεικόνιση στο Atelier des Lumières του Παρισιού

Αντώνιος Βαρβατσούλιας

Ο ιστότοπος sparmatseto.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

X