Sparmatseto
Projects Sparmatseto Projects Εκπαιδευτικά Νέα

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα ζωγραφικής για όλους

 

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα ζωγραφικής για όλους

 

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα ζωγραφικής για όλους

Ο ζωγράφος Χρήστος Τυρεκίδης και το sparmatseto education προσφέρουν την ευκαιρία σε όλους να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της ζωγραφικής μέσα από ένα εξαιρετικό δωρεάν διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Μέσα από μια σειρά βίντεο – μαθημάτων οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σχετικά με το ελεύθερο σχέδιο και τις βασικές του αρχές. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει ο μαγικός κόσμος της ζωγραφικής, αν θέλετε να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με αυτήν αλλά και αν ακόμη επιθυμείτε να εισαχθείτε σε καλλιτεχνικές σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης τότε αυτό το σεμινάριο είναι για εσάς και απολύτως δωρεάν. Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ξεκινήστε το μαγευτικό σας ταξίδι στη ζωγραφική.

 

Δωρεάν Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Όλους

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για το δωρεάν σεμινάριο

Το σεμινάριο αποτελείτε από σαράντα (40) μαθήματα που σας εισάγουν στις βασικές αρχές του ελεύθερου σχεδίου. Κάθε μάθημα αποτελείται από βίντεο – μάθημα και από ασκήσεις που πρέπει να εκτελεστούν. Το σεμινάριο είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να καθοδηγεί τον συμμετέχοντα βήμα – βήμα να κατακτήσει όλα τα απαραίτητα ορόσημα για μια ολοκληρωμένη σπουδή στο ελεύθερο σχέδιο.

Τα βίντεο – μαθήματα είναι δομημένα με πληρότητα. Δεν αφήνουν κενά που δεν μπορεί να ξεπεράσει μέσω επανάληψης κάθε ενδιαφερόμενος!

 

Εκπαιδευτική Πλατφόρμα Sparmatseto
Εκπαιδευτική Πλατφόρμα Sparmatseto

 

Όγκος, Προοπτική και Φωτοσκίαση αποτελούν τις τρείς μεγάλες θεματικές ενότητες του σεμιναρίου οι οποίες διαρθρώνονται σε επιμέρους μαθήματα. Μέσα από την ανάλυση όλων των επιμέρους θεμάτων αλλά και από ασκήσεις οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εντρυφήσουν στο ελεύθερο σχέδιο και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη ζωγραφική.

Μπείτε στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του sparmatseto (ΚΛΙΚ ΕΔΩ), επιλέξτε το δωρεάν σεμινάριο για τη ζωγραφική και ξεκινήστε να σχεδιάζετε!

 

Σχετικά άρθρα

Διάσημα αρχαιοελληνικά γευστικά tips

Εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα Ιστορίας – Τέχνης – Πολιτισμού

Βασίλειος Μακέδος

Η γραφή στον Μυκηναϊκό Κόσμο και στην Πρώιμη Πόλη Κράτος

Βασίλειος Μακέδος

Ο ιστότοπος sparmatseto.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

X