Sparmatseto
Projects Sparmatseto Projects

Σεμινάρια – Πιστοποιημένα elearning προγράμματα για όλους

 

Σεμινάρια – Πιστοποιημένα elearning προγράμματα για όλους

Με την εγγύηση ποιότητας του sparmatseto

 

Σεμινάρια – Πιστοποιημένα elearning προγράμματα για όλους

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα του sparmatseto προσφέρει εξαιρετικά εξ αποστάσεως  εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους, συνοδευόμενα από βεβαίωση παρακολούθησης και συμπλήρωμα βεβαίωσης στο οποίο αναλύονται τα αντικείμενα που καλύφθηκαν.  Μια ευκαιρία ποιοτικής και ευπροσάρμοστης μάθησης που οδηγεί στην απόκτηση γνώσεων και προσόντων με μεγάλη υπεραξία.

 

Εξαιρετική τιμή σε όλα τα προγράμματα και ευκολίες πληρωμής

 

Ευκαιρίες δωρεάν παρακολούθησης σε κάποια προγράμματα

 

Η εξ αποστάσεως μεθοδολογία βασίζεται σε μια ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα εργαλεία για μια ποιοτική και απόλυτα προσαρμόσιμη στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων μάθηση. Πέρα από την ασφάλεια η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την εκπαίδευση στο πρόγραμμά τους καθώς είναι αυτοί που επιλέγουν τον χρόνο και τον τρόπο αλληλεπίδρασής τους με το υλικό του προγράμματος.

 

Τα προγράμματα

Τα προγράμματα που προσφέρει η εκπαιδευτική πλατφόρμα του sparmatseto εμπλουτίζονται συνεχώς. Αυτή τη στιγμή τα προφερόμενα προγράμματα είναι τα εξής:

 

 

Οι εγγραφές συνεχίζονται. Εγγραφείτε ΕΔΩ και ξεκινήστε ένα μαγικό ταξίδι στη γνώση

 

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση στα παραπάνω προγράμματα βασίζεται σε μια φιλική προς τον χρήστη εκπαιδευτική πλατφόρμα μέσω τις οποία οι εκπαιδευόμενοι αλληλεπιδρούν με το κατάλληλα διαμορφωμένο υλικό, επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο των προγραμμάτων και δέχονται ανατροφοδότηση.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος βασίζεται σε ασύγχρονη εκπαίδευση προσφέροντας τη δυνατότητα οι συμμετέχοντες να καθορίζουν τον τρόπο και τον χρόνο που θα εμπλακούν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η ασύγχρονη εκπαίδευση δεν απαιτεί την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση εκπαιδευόμενων και διδασκόντων. Οι συμμετέχοντες δεν είναι αναγκαίο να συνδέονται στην πλατφόρμα την ίδια στιγμή. Επιλέγουν μόνοι τους το προσωπικό τους εκπαιδευτικό χρονικό πλαίσιο και μελετούν το εκπαιδευτικό υλικό (Ειδικά διαμορφωμένο για εξ αποστάσεως εκπαίδευση γραπτό εκπαιδευτικό υλικό, παρουσιάσεις και βίντεο με τα μαθήματα). Είναι ο ιδανικός τρόπος μάθησης για πολυάσχολους ανθρώπους που επιδιώκουν μια ποιοτική και ευπροσάρμοστη εκπαίδευση εξασφαλίζοντας την αυτονομία τους.

Παράλληλα υπάρχουν και σύγχρονα τηλε – μαθήματα (με την πρόβλεψη δυνατότητας να τα παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένα και όσοι δεν καταφέρουν να συμμετέχουν σε αυτά). Τέλος, τα προγράμματα ολοκληρώνονται στο τέλος της ακαδημαϊκής περιόδου  με την υλοποίηση εξ αποστάσεως βιωματικών εργαστηρίων για την πλήρη κατανόηση των διδαχθέντων αντικειμένων τα οποία μπορούν αν παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες διαδικτυακά μέσω live streaming.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα προσφερόμενα σεμινάρια κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία εκπαιδευτικών προγραμμάτων του sparmatseto  στο mail education@sparmatseto.gr  ή στο τηλέφωνο 2541-027185

 

Η εγγραφή σας γίνεται άμεσα μέσω της πλατφόρμας αφού επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τα προγράμματα

 

Με την εγγύηση ποιότητας

Sparmatseto graduation hat1 (1)

Σχετικά άρθρα

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ | ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΟΥ ΚΜΕ (1981)

Θανάσης Μουσόπουλος

Art Therapy | Εξ αποστάσεως Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Εικαστική Θεραπεία για όλους

Βασίλειος Μακέδος

Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική – Οδυσσέας Ελύτης

Ο ιστότοπος sparmatseto.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

X