Sparmatseto
Projects Sparmatseto Projects

Εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα Ιστορίας – Τέχνης – Πολιτισμού

 

Εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα Ιστορίας – Τέχνης – Πολιτισμού

 

Εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης πιστό στην αποστολή διάχυσης της παιδείας και του πολιτισμού υλοποιεί και φέτος εξ αποστάσεως εκπαιδευτικά προγράμματα.

Προσφέρει με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία σε όλους να εντρυφήσουν σε θεματικές που σχετίζονται με τον πολιτισμό και την εκπαίδευση από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού τους.

 

Εξαιρετική τιμή σε όλα τα προγράμματα

 

Η εξ αποστάσεως μεθοδολογία που θα χρησιμοποιηθεί βασίζεται σε μια ευέλικτη και φιλική προς το χρήστη εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα εργαλεία για μια ποιοτική και απόλυτα προσαρμόσιμη στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων μάθηση. Πέρα από την ασφάλεια η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την εκπαίδευση στο πρόγραμμά τους καθώς είναι αυτοί που επιλέγουν τον χρόνο και τον τρόπο αλληλεπίδρασής τους με το υλικό του προγράμματος.

 

 

Ευελιξία – Ασφάλεια – Ποιοτική μάθηση

είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των εξ αποστάσεων προγραμμάτων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

 

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται εξ αποστάσεως είναι τα εξής

 

 

elearning-big_new_qr_code (1)

 

Διάρκεια προγραμμάτων: 20 Οκτωβρίου 2021 – Ιούλιος 2022 (10 μήνες 350ώρες)

Κόστος Προγραμμάτων: 200€ (με πολλές ευκολίες πληρωμής, δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Ακαδημαϊκός υπεύθυνος προγραμμάτων: Βασίλειος Κ. Μακέδος (ΜΑ Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση)

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων οι συμμετέχοντες λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης στην οποία αναγράφονται αναλυτικά τα αντικείμενα που διδάχθηκαν καθώς και συνοδευτικό πιστοποιητικό κατά Europass.

 

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τα προγράμματα και να κάνετε εγγραφή

 

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

Η εκπαίδευση βασίζεται σε μια φιλική προς τον χρήστη εκπαιδευτική πλατφόρμα μέσω τις οποία οι εκπαιδευόμενοι αλληλεπιδρούν με το κατάλληλα διαμορφωμένο υλικό, επικοινωνούν με τους εκπαιδευτές και τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο των προγραμμάτων και δέχονται ανατροφοδότηση.

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος βασίζεται σε ασύγχρονη εκπαίδευση προσφέροντας τη δυνατότητα οι συμμετέχοντες να καθορίζουν τον τρόπο και τον χρόνο που θα εμπλακούν στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η ασύγχρονη εκπαίδευση δεν απαιτεί την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση εκπαιδευόμενων και διδασκόντων. Οι συμμετέχοντες δεν είναι αναγκαίο να συνδέονται στην πλατφόρμα την ίδια στιγμή. Επιλέγουν μόνοι τους το προσωπικό τους εκπαιδευτικό χρονικό πλαίσιο και μελετούν το εκπαιδευτικό υλικό (Ειδικά διαμορφωμένο για εξ αποστάσεως εκπαίδευση γραπτό εκπαιδευτικό υλικό, παρουσιάσεις και βίντεο με τα μαθήματα). Είναι ο ιδανικός τρόπος μάθησης για πολυάσχολους ανθρώπους που επιδιώκουν μια ποιοτική και ευπροσάρμοστη εκπαίδευση εξασφαλίζοντας την αυτονομία τους.

Παράλληλα θα υπάρχουν και σύγχρονα τηλε – μαθήματα (με την πρόβλεψη δυνατότητας να τα παρακολουθήσουν βιντεοσκοπημένα και όσοι δεν καταφέρουν να συμμετέχουν σε αυτά). Τέλος, τα προγράμματα ολοκληρώνονται στο τέλος της ακαδημαϊκής περιόδου (Ιούνιος – Ιούλιος 2022) με την υλοποίηση εξ αποσάσεως βιωματικών εργαστηρίων για την πλήρη κατανόηση των διδαχθέντων αντικειμένων τα οποία μπορούν αν παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά μέσω live streaming.

 

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στα τηλ: 25410-26635 (17:00 – 21:00) και 25410-29282 (09:00 – 13:00)

ή απευθείας με τον ακαδημαϊκό υπεύθυνο του προγράμματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο makedosb@sparmatseto.gr

 

Η εγγραφή σας γίνεται άμεσα μέσω της πλατφόρμας αφού επιλέξετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τα προγράμματα

 

 

Οργάνωση

sparmatseto-logo

Σχετικά άρθρα

Κοινωνικό Κέντρο “Σταύρος Χαλιορής”, ένας “πνεύμονας” πολιτισμού στην περιφέρεια της Θράκης

Αντώνιος Βαρβατσούλιας

Άνθη και καρποί στην νέα πατρίδα

«Όλες οι τέχνες για τον Καραγκιόζη» | Έκθεση για το θέατρο Σκιών στην Ξάνθη

Ο ιστότοπος sparmatseto.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Περισσότερα

X